Mijn nieuwe website is LIVE! Een bijzonder moment, want dit is gelijk de start van mijn nieuwe onderneming ‘Nicole’.

Passie voor ondernemen

Na ruim 10 jaar met veel plezier en passie mede-eigenaar te zijn geweest van 10forKIDS, een christelijke kinderopvang, is het nu tijd om mijn passie voor ondernemen op een nieuwe manier vorm te gaan geven. Met heel veel plezier en liefde heb ik de afgelopen maanden mijn plannen uitgewerkt. Ik ga mij richten op business mentoring, fotografie en herinneringsstillevens. Leuk als je mij laat weten wat je van mijn nieuwe website (en plannen :-)) vindt!

Mijn nieuwe website live

Business mentoring

Als ondernemer kom je allerlei uitdagingen tegen. Tijdens de start van je onderneming, maar ook wanneer je al meerdere jaren ondernemer bent. Juist de zakelijke en praktische kant van het ondernemen (met een flinke vleug creativiteit vanuit innovatie en strategie) spreken mij aan. Ik zet deze kwaliteiten graag samen met ondernemers in binnen hun bedrijf. Lees verder…

Branding fotografie

Tijdens mijn ondernemerschap in de kinderopvang heb ik mij ontwikkeld als natuurlijk licht fotograaf. Ik weet als ondernemer hoe belangrijk het is om beeldmateriaal te hebben die jouw echte verhaal vertellen en passen bij jou persoonlijkheid en bedrijf. Met branding fotografie wil ik andere ondernemers helpen bij de zichtbaarheid en groei van hun onderneming. Lees verder…

Stillevendig

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met het onderwerp rouw. Later ben ik begonnen met het maken van stillevens en kreeg ik het idee om deze twee onderwerpen met elkaar te combineren. Met mijn herinneringsstillevens wil ik jou, met een uniek item aan de muur,  helpen om de herinneringen aan een dierbare te koesteren. Lees verder…

Interesse in business mentoring, fotografie, een herinneringsstilleven of heb je een andere vraag?

Voel je vrij om contact op te nemen, ik kijk uit naar alle nieuwe samenwerkingen!

Liefs Nicole

Of je nu op zoek bent naar een business mentor, zakelijke portretten, content voor je socials, of het vastleggen van kostbare herinneringen, ik ben er om jou te helpen. Samen kunnen we mooie momenten creëren en deze voor altijd vastleggen.

Wat kan ik voor je betekenen?