Verzenden

Nicole Colijn

Stillevendig

Heb je een vraag, kijk dan eerst even of je antwoord bij de FAQ staat.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

get in touch

Samenwerken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug! 

Contact

Anne Grootenboer 
Troostvaasje, 
Afscheid door Anne en Afternoon Stories

Samenwerken met jou is voor mij enorm genieten! Zowel voor Troostvaasje als voor mijn uitvaartonderneming Afscheid door Anne heb je fantastische brandingfoto’s gemaakt. Doordat ik mij heel erg op mijn gemak voel bij jou gaat het fotograferen als vanzelf, jij weet precies in beeld te vangen wat ik graag wil uitstralen! Ik bewonder jouw talent, jouw geduld en jouw tomeloze inzet. Ik ben je dankbaar voor elke fotoserie en ook voor het super snel aanleveren van de bewerkte beelden.

"Doordat ik mij heel erg op mijn gemak voel bij jou gaat het fotograferen als vanzelf."

Marien Colijn
Ym | Interim, advies en coaching

"Met Nicole is het altijd een heel natuurlijk proces om foto's te maken. Lekker kletsen samen en ondertussen worden de mooiste plaatjes geschoten. Ze is rustig en duidelijk in wat er van je wordt verwacht. Ik was beide keren heel blij en tevreden met de resultaten."

"Lekker kletsen samen en ondertussen worden de mooiste plaatjes geschoten."

“Nicole heeft bij 10forKIDS de fotografie voor de brochures en de website verzorgd. Het is heel knap hoe zij de kinderen in een mum van tijd laat lachen en ontspannen laat zijn voor de camera. Ze vinden het vaak echt een feestje en dat zie je in het resultaat. Prachtige plaatjes waarbij de omgeving past bij het kind. De medewerkers van 10forKIDS werden ook gezien. Op de meest natuurlijke manier. Dat is ook echt een cadeau voor de medewerker zelf. Tja ik denk wel dat op die manier fotograferen je echt in je vingers moet hebben. Nicole heeft dat. 100 %.”

Prachtige plaatjes waarbij de omgeving past bij het kind.

Tineke Hendrikse | 10forKIDS