Aanbod

mijn aanbod

Op zoek naar een business mentor of foto's voor je branding. Op deze pagina vertel ik je over mijn aanbod. 

Stilstaan bij je bedrijf.
Wat kan ik voor je betekenen?

lees meer > 

Business mentoring

lees meer > 

Branding fotografie

Today is a good day for... Laten we in contact komen en samenwerken!

Portfolio

Business mentoring

Info & prijzen

Als business mentor ben ik jouw klankbord wanneer het nemen van zakelijke beslissingen overweldigend kan zijn. Ik geef je inzichten om je te helpen een weloverwegen besluiten te nemen voor jouw onderneming. Er zijn momenten dat we in onze ondernemerschap weerstand ervaren door onze eigen belemmerende overtuigingen. Objectieve feedback en een frisse blik van buitenaf kan dan erg waardevol zijn.

Uit ervaring weet ik dat randzaken enorm veel tijd kunnen innemen. Uit ervaring weet ik ook dat het goed is om even stil te staan. Te reflecteren. Een stap terug te doen. Rust en (letterlijk) afstand te nemen. Juist op die momenten merk je dat je weer geïnspireerd kan worden en dat er weer focus komt.

Ik daag je uit om even stil te staan… om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ambities waar te maken. Mijn aanpak is uniek omdat ik graag mijn innovatieve, strategische en zakelijke kanten met elkaar combineer. Dit resulteert in doelgerichte begeleiding en creatieve oplossingen waarmee ik jou kan inspireren om je doelen te bereiken. Klik op de button hieronder voor meer informatie over business mentoring.

Info & prijzen

Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot. Tijdens een branding shoot maken we een reeks foto’s met sfeerbeelden van de werkomgeving, portretten en/of detailfoto’s. Mijn fotografie kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijk licht en mijn stijl kan ik omschrijven als natuurlijk, ontspannen, licht, vrolijk en huiselijk.

Regelmatig hoor ik als reactie na een portretshoot “je hebt mijn blik echt zo goed gevangen... ik herken mijzelf hierin helemaal...” en na een lifestyle shoot “de foto’s geven onze essentie weer: alles klopt en staat in verbinding met elkaar”. Dat zie ik als een mooi compliment en dat is ook iets waar ik naar streef, foto’s die puur zijn en authenticiteit uitstralen. Met fotografie laat je als organisatie gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie. Daarmee maak je echt het verschil.

Om je een beeld te geven van mijn fotografiestijl heb ik een speciale pagina voor branding fotografie gemaakt waaraan een kleine sfeerimpressie van mijn portfolio is toegevoegd. Klik op de button hieronder voor meer informatie. 


Branding fotografie

Portfolio

reviews

Boudewijn Huijgens | Photo Bureau Huijgens

Nicole heeft hele mooie portretfoto’s van mij gemaakt. Ik ben niet vaak blij met hoe ik op foto’s sta maar bij deze fotoserie zie ik dat ik mezelf ben. Dit komt door de ontspannen sfeer en de duidelijke aanwijzingen. Doordat we steeds vlot van setting veranderden was er veel te kiezen en heb ik echt heel afwisselende foto’s die ik voor zakelijke doeleinden goed kan gebruiken.

" Ik ben niet vaak blij met hoe ik op foto’s sta maar bij deze fotoserie zie ik dat ik mezelf ben."

Cees Weerd | Afscheid door Anne

Ik had nog nooit professionele foto’s van mijzelf laten maken. Daarom was ik stikzenuwachtig. Dankzij Nicole haar positiviteit en aanwijzingen was ik binnen een aantal minuten helemaal gerustgesteld. Nicole gaf duidelijk aan hoe ik kon gaan staan, zitten, kijken of doen. Ik kreeg er zowaar lol in en het eindresultaat is super!

"Dankzij Nicole haar positiviteit en aanwijzingen was ik binnen een aantal minuten helemaal gerustgesteld."

Marien Colijn | Ym interim, advies & coaching

“Lekker kletsen samen en ondertussen worden de mooiste plaatjes geschoten. Ze is rustig en duidelijk in wat er van je wordt verwacht. Ik was beide keren heel blij en tevreden met de resultaten.”

Met Nicole is het altijd een heel natuurlijk proces om foto’s te maken"

Ik wil je laten stilstaan bij je bedrijf… bij jezelf maar ook bij jouw herinneringen. Mijn doel is om van toegevoegde waarde te zijn voor anderen. Ik ben elke keer weer blij om te horen dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij.


"Mijn missie is om mensen even te laten stilstaan."

meer over mij >

meer over mij >

Dat geldt voor mijn fotografie, maar ook voor mijn business mentoring. Als business mentor ben ik jouw klankbord wanneer het nemen van zakelijke beslissingen overweldigend kan zijn. Ik geef je inzichten om je te helpen een weloverwegen besluiten te nemen voor jouw onderneming. 

Ik daag je uit om even stil te staan… om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ambities waar te maken. 

Ik hou ervan om zo de mensen in hun puurste vorm te laten schitteren.

Today is a good day...

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Samenwerken of heb je een vraag? Stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Let's get in touch