Soulful Gatherings

Welkom bij Soulful Gathering, de netwerkbijeenkomsten voor christelijke onderneemsters. Ontdek de             van een ondersteunend netwerk. 

Verbind, inspireer en groei samen

kracht

Soulful Gatherings zijn unieke netwerkbijeenkomsten speciaal ontworpen voor christelijke onderneemsters. Deze bijeenkomsten bieden een platform waar vrouwelijke ondernemers samenkomen om te verbinden, te leren, en elkaar te inspireren. De bijeenkomsten worden georganiseerd door Roos en Nicole, beiden ervaren ondernemers, met als doel een gemeenschap te creëren waar christelijke waarden en ondernemerschap hand in hand gaan.

Tijdens de Soulful Gatherings worden diverse activiteiten georganiseerd die bijdragen aan persoonlijke en zakelijke groei. Denk hierbij aan inspirerende gesprekken, brainstormsessies en informele netwerkgelegenheden. Bij interesse hopen we in de toekomst ook workshop te organiseren. De focus ligt op het delen van ervaringen, het opbouwen van een sterk netwerk, en het bieden van wederzijdse ondersteuning.Soulful gathering: een verhaal van verbinding en groei.

waar verbinding en groei samenkomen in een warme en inspirerende omgeving.

welkom bij soulful gathering

Bij Soulful Gathering geloven we dat samen sterker staan niet alleen bijdraagt aan zakelijk succes, maar ook aan persoonlijke vervulling en geloof. Onze bijeenkomsten zijn bedoeld om christelijke onderneemsters te helpen hun potentieel volledig te benutten en een positief verschil te maken in hun gemeenschappen.


Het doel van de bijeenkomsten is om te verbinden, inspireren en te ondersteunen.

Verbinding Creëren: Een hechte gemeenschap vormen van christelijke onderneemsters die elkaar begrijpen en ondersteunen.

Onze doelstellingen zijn:

De missie van Soulful Gathering is om christelijke onderneemsters te empoweren door hen een platform te bieden waar zij zich gesteund en geïnspireerd voelen

Missie

Inspiratie Bieden: Ruimte bieden voor het delen van inspirerende verhalen en ideeën, waardoor elke deelneemster zich gemotiveerd voelt om haar doelen na te streven.

Ondersteuning en Bemoediging: Een veilige omgeving creëren waarin onderneemsters elkaar kunnen bemoedigen en praktische ondersteuning kunnen bieden.

Groei Faciliteren: Zowel persoonlijke als zakelijke groei stimuleren door middel van waardevolle netwerk- en leermogelijkheden.

De Soulful Gatherings zijn een plek waar christelijke onderneemsters samen kunnen komen en elkaar écht begrijpen.

nice to  meet you! 

Ik ben 37 jaar, christen, getrouwd met mijn highschool sweetheart Daniël en moeder van onze twee kinderen Lotte (12) en Pepijn (9). We wonen op een fijne plek in Katwijk aan Zee waar we dan ook regelmatig op het strand te vinden zijn.

Hey, Ik ben Roos

In hetzelfde jaar dat ik mijn bedrijf startte kwam mijn eigen huis als binnenkijker in de vtwonen. Vanaf dat moment heeft mijn bedrijf een enorme boost gekregen. Door de jaren heen hebben diverse klanten gebruik gemaakt van mijn diensten. Van particulieren, winkels, magazines en groothandels. Naast mijn werk als interieurstylist heb ik ook een voorliefde voor vintage en unieke items. Deze items verkoop ik in mijn bedrijfspand waar tevens ook de Soulful Gatherings zullen plaatsvinden.

"In vol vertrouwen en door God geleidt heb ik getekend en vrij snel hierna kreeg ik het verlangen om bijeenkomsten voor mede christelijke ondernemers te organiseren."

lees meer >

In 2016 ben ik voor mezelf begonnen als interieurstylist, Voor die tijd werkte ik in loondienst als etaleur in de mode. Een baan waar ik als klein meisje al van droomde. Ik heb er jaren met plezier gewerkt maar ik kwam er door de jaren heen ook achter dat er in het bedrijf met andere kernwaardes werd gewerkt dan waar ik voor stond. Ik sta voor samen elkaar opbouwen en bemoedigen, naastenliefde en verbinden. Dit zorgde ervoor dat ik mij steeds minder op mijn plek voelde.


OVER

Mooi om met jullie te delen is dat ik begin coronatijd tekende voor dit bedrijfspand. Een paar jaar daarvoor was ik tot levend geloof gekomen en had vanaf dat moment God als directeur van mijn bedrijf benoemd. Dat wil zeggen, alle keuzes leg ik eerst voor aan God. Ik heb de keuze voor dit pand dan ook bij God neergelegd omdat het best een spannende tijd was om een bedrijfspand te gaan huren.

Roos Eldering

In vol vertrouwen en door God geleidt heb ik getekend en vrij snel hierna kreeg ik het verlangen om bijeenkomsten voor mede christelijke ondernemers te organiseren. Na wat try-outs zijn de Soulful Gatherings weer stil komen te liggen. Ik vond het ondernemerschap in mijn eentje best pittig en bij vlagen zelfs eenzaam. En ik zag er tegenop om deze bijeenkomsten alleen te organiseren terwijl ik juist z’n behoefte had aan de verbinding, inspiratie en bemoediging van mede onderneemsters.

Nu, 2 jaar later, kwam Nicole op mijn pad nadat ik onlangs gebeden had of God de Soulful Gathering weer nieuw leven in wilde blazen en iemand naast mij wilde zetten om dit samen te doen. Wat een Zegen dat Nicole zo enthousiast is en wat hebben we mooie ideeën en plannen samen. We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten en samen met God elkaar te mogen bemoedigen, inspireren en te verbinden.

Liefs Roos

neem gerust een kijkje op mijn website >

"Het idee om een veilige en verbindende plek te creëren waar we als christelijke onderneemsters elkaar kunnen inspireren en bemoedigen, sprak me aan."

Ik ben 37 jaar, christen, gelukkig getrouwd met Simon, ik ben catmom van Polly en Paolo en we wonen in een gezellig huisje in het prachtige Groene Hart.

Hi, ik ben Nicole

lees meer >

Mijn ondernemersreis begon in 2012, toen ik als 25-jarige mijn eerste stappen zette als ondernemer in de (christelijke) kinderopvang. Datzelfde jaar kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, die ik meteen gebruikte om mooie momenten in de opvang vast te leggen.

In de tien jaar die volgden, groeide onze kinderopvang uit tot een stevige organisatie met een liefdevol team en drie prachtige locaties. Het waren jaren vol bijzondere momenten, maar ik leerde ook dat ondernemerschap soms eenzaam en uitdagend kan zijn. Toen Roos mij vroeg om samen de Soulful Gatherings te organiseren, was ik dan ook meteen enthousiast. Het idee om een veilige en verbindende plek te creëren waar we als christelijke onderneemsters elkaar kunnen inspireren en bemoedigen, sprak me enorm aan. Hoe Roos en ik elkaar ontmoetten, is trouwens een prachtig verhaal op zich, maar dat vertel ik je graag een andere keer.

over

Ik ben ervan overtuigd dat door het bundelen van kwaliteiten en krachten, er mooie ontwikkelingen kunnen ontstaan en ik kan niet wachten om jou te ontmoeten en samen deze reis van verbinding en groei voort te zetten!

Liefs Nicole

Eind 2022 besloten mijn (voormalige) compagnon en ik onze kinderopvang over te dragen aan een andere organisatie. Het was een moeilijke keuze, maar het gaf me de ruimte voor een sabbatical en nieuwe uitdagingen.

Fast forward naar nu... Tijdens mijn sabbatical ontstonden er nieuwe plannen. Ik werk nu graag met andere ondernemers als business mentor en fotograaf en ik maak (herinnerings)stillevens. Daarnaast werk ik als interimmer in de kinderopvang en organiseer ik samen met Roos de Soulful Gatherings. 


Nicole Colijn

neem gerust een kijkje op mijn website >

Lieve Nicole en Roos, wat hebben jullie een mooie, waardevolle avond gecreëerd! Ontzettend bedankt dat ik hier ook deel van uit mocht maken en heel erg bedankt voor de mooie gesprekken allebei. Zo dankbaar dat jullie dit hebben willen doen. Ik voel me rijk dat ik er onderdeel van mocht zijn...

review

Jedidja van Duijn |
Jedidja music

Dat is precies wat je kunt verwachten bij een Soulful Gathering. Maar waarom zou je erbij zijn? Laat ons je meenemen op een reis die veel van ons al hebben gemaakt. Ontdek de kracht van samen: samen groeien als christelijke onderneemsters bij Soulful Gatherings. 

Stel je voor: een avond waar je samenkomt met vrouwen die net als jij de uitdagingen en vreugdes van het ondernemerschap kennen. 

Toen wij begonnen als ondernemer, bracht elke dag nieuwe uitdagingen met zich mee. In het ondernemerschap maak je verschillende fases door en dan is het fijn om sparringspartners te hebben die je helpen om verder te groeien. De Soulful Gatherings zijn een plek waar christelijke onderneemsters samen kunnen komen en elkaar écht begrijpen.

Ontdek de kracht van gemeenschap

Verhalen van onderneemsters die hun bedrijf begonnen vanuit hun woonkamer, en hoe ze keer op keer door tegenslagen hadden gevochten om te komen waar ze nu zijn. Zulke verhaal zijn niet alleen inspirerend, ze geven ons en anderen ook nieuwe inzichten en ideeën. Bij Soulful Gatherings krijg je de kans om zulke verhalen te horen, te leren van andermans ervaringen, en om je eigen verhaal te delen.

Krachtige verhalen van doorzettingsvermogen: inspiratie en inzicht bij Soulful Gathering

Eén van de meest waardevolle aspecten van Soulful Gathering is de onvoorwaardelijke steun die je ontvangt. Als (jonge) ondernemer voel je je soms overweldigd door alle verantwoordelijkheden. Tijdens een bijeenkomst kan je jouw zorgen delen en ontvang je niet alleen bemoedigende woorden, maar ook praktische adviezen van andere ervaren onderneemsters. Na zo’n avond ga je naar huis met een hernieuwd gevoel van hoop en een concreet plan om je uitdagingen aan te pakken.

Vind bemoediging en
praktische wijsheid

Tijdens een Soulful Gathering kan je elkaar ontmoeten en mogelijkheden ontdekken om elkaars expertise aan te vullen. Dankzij zulke samenwerkingen kan je beide je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Bij Soulful Gathering krijg je de kans om zulke waardevolle connecties te maken en samenwerkingen aan te gaan die je bedrijf kunnen transformeren.

Verbind, Ontmoet
en Groei

Elke bijeenkomst is een kans om jouw eigen verhaal te verrijken. Misschien zoek je naar nieuwe ideeën, bemoediging, of gewoon een luisterend oor. Wat jouw reden ook is, bij Soulful Gathering vind je een gemeenschap die je begrijpt en ondersteunt.

Jouw verhaal, onze inspiratie: vind gemeenschap en ondersteuning bij Soulful Gathering

Kom en ervaar zelf de kracht van verbinding en inspiratie. Meld je aan voor de volgende Soulful Gathering en ontdek hoe deze bijeenkomsten jouw ondernemersreis kunnen verrijken.

Meld je aan voor de volgende Soulful Gathering

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en 

samen 

 deze reis van groei en inspiratie voort te zetten!

Eerstvolgende Soulful Gathering

•  Dinsdag 10 september 2024
•  Van 19.30-22.00 uur
(inloop 19.00-19.30 uur)
• Locatie Katwijk aan de Rijn
• Prijs € 25 excl. btw


Onze bijeenkomst vindt plaats in de prachtige vintage shop van Roos. Een inspirerende plek die perfect is voor onze netwerkbijeenkomst. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

Interesse, maar eerst liever contact? 

neem contact op >

join us!

Ondersteuning en bemoediging in een veilige omgeving

Inspirerende en waardevolle inzichten opdoen

Netwerken met gelijkgestemde onderneemsters

Wat de Soulful Gatherings zo geweldig maakt...

Samenwerken en brainstormen

Sfeervolle locatie & Lekkere hapjes en drankjes

Heb je de kracht van verbinding en inspiratie ervaren? Meld je dan nu aan voor onze volgende Soulful Gathering. 

05. Boost je business

Het is zover. De avond met een Soulful Gathering.  De plek waar je als christelijke onderneemster kunt groeien en geïnspireerd kunt worden. 

04. Soulful Gathering

We leren je graag alvast een beetje kennen en vragen je daarom een vragenlijst in te vullen. Jouw antwoorden helpen ons om een goed beeld te krijgen van jouw situatie, verwachtingen en voorkeuren. 

03. Vragenlijst

Leuk dat je naar de eerstvolgende Soulful Gathering wilt komen! Je kan je hier aanmelden.

02. Aanmelden

Op deze pagina ontdek je onze Soulful Gathering. Heb je intesse om deel te nemen, maar wil je graag eerst liever contact?  Neem contact met ons via het contactformulier of mail naar Roos (stylingbywoed
@gmail.com) of Nicole (nicole
@nicolecolijn.nl). 

01. Deelnemen

ONZE WERKWIJZE

Wat je kan verwachten

FAQ

Soulful Gathering

Wat is een Soulful Gathering precies?

WAT IS EEN SOULFUL GATHERING PRECIES?

Soulful Gatherings zijn unieke netwerkbijeenkomsten speciaal ontworpen voor christelijke onderneemsters. Deze bijeenkomsten bieden een platform waar vrouwelijke ondernemers samenkomen om te verbinden, te leren, en elkaar te inspireren. De bijeenkomsten worden georganiseerd door Roos en Nicole, beiden ervaren ondernemers, met als doel een gemeenschap te creëren waar christelijke waarden en ondernemerschap hand in hand gaan.

Tijdens de Soulful Gatherings worden diverse activiteiten georganiseerd die bijdragen aan persoonlijke en zakelijke groei. Denk hierbij aan inspirerende gesprekken, brainstormsessies en informele netwerkgelegenheden. Bij interesse hopen we in de toekomst ook workshop te organiseren. De focus ligt op het delen van ervaringen, het opbouwen van een sterk netwerk, en het bieden van wederzijdse ondersteuning.


Wie kan er deelnemen aan de Soulful Gatherings?

WIE KAN ER DEELNEMEN AAN DE SOULFUL GATHERINGS?

Soulful Gatherings zijn unieke netwerkbijeenkomsten speciaal ontworpen voor christelijke onderneemsters. Deze bijeenkomsten bieden een platform waar vrouwelijke ondernemers samenkomen om te verbinden, te leren, en elkaar te inspireren. 

Wat kan ik verwachten tijdens een Soulful Gathering?

WAT KAN IK VERWACHTEN TIJDENS EEN SOULFUL GATHERING?

De Soulful Gatherings zijn een uniek concept dat speciaal is ontworpen voor christelijke onderneemsters. Het doel? Een veilige haven creëren waar vrouwelijke ondernemers kunnen samenkomen om te verbinden, te leren en elkaar te inspireren.

Met deze bijeenkomst willen wij een gevoel van gemeenschap en empowerment creëren. Een inspirerende plek met andere onderneemsters, waarbij ervaringen worden gedeeld en nieuwe inzichten worden opgedaan. Wij organiseren de avonden met enthousiasme, en moedigen anderen aan om hun stem te laten horen en hun dromen na te jagen.

Maar het gaat niet alleen om praten; bij Soulful Gatherings draait het ook om actie. Tijdens brainstormsessies komen creatieve ideeën tot leven en ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden. Informele netwerkmomenten bieden de kans om waardevolle connecties te leggen en een sterk ondersteuningsnetwerk op te bouwen.

En dat is nog maar het begin. Wij hebben mooie ideeën voor de toekomst van Soulful Gatherings. Workshops met als doel om de persoonlijke en zakelijke groei van elke deelnemer te stimuleren.

Wanneer en waar vinden de Soulful Gatherings plaats?

WANNEER EN WAAR VINDEN DE SOULFUL GATHERINGS PLAATS?

De eerstvolgende soulful gathering vindt plaats op donderdag 6 juni 2024 van 19.30-22.00 uur (inloop 19.00 uur) in Katwijk aan de Rijn. 

Onze bijeenkomst vindt plaats in de prachtige vintage shop van Roos. Een inspirerende plek die perfect is voor onze netwerkbijeenkomst. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

Meld je hier aan voor de eerstvolgende Soulful Gathering. 

Moet ik me van tevoren aanmelden voor een Soulful Gathering?

MOET IK ME VAN TEVOREN AANMELDEN VOOR EEN SOULFUL GATHERING?

Ja, we vragen je om je van tevoren aan te melden voor een Soulful Gathering. Dit stelt ons in staat om de benodigde voorbereidingen te treffen, zoals het regelen van de locatie, catering en het aantal deelnemers af te stemmen op de beschikbare ruimte. Bovendien kunnen we je op de hoogte houden van eventuele updates of wijzigingen met betrekking tot de gatherings. 

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan een Soulful Gathering?

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN DEELNAME AAN EEN SOULFUL GATHERING?

Ja, er zijn kosten verbonden zijn aan deelname aan een Soulful Gathering. De kosten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de locatie, sprekers en eventuele voorzieningen die worden aangeboden tijdens de bijeenkomsten. We streven ernaar om de kosten zo toegankelijk mogelijk te houden voor de deelnemers. Voor specifieke informatie over de kosten van een bepaalde Soulful Gathering, raden we aan om de aanmeldinformatie te raadplegen of contact met ons op te nemen.

Is er een bepaald thema of onderwerp dat centraal staat bij elke Soulful Gathering?

IS ER EEN BEPAALD THEMA OF ONDERWERP DAT CENTRAAL STAAT BIJ ELKE SOULFUL GATHERING?

Elke Soulful Gathering kan een ander thema of onderwerp hebben, afhankelijk van de behoeften en interesses van de deelnemers en de doelstellingen van bijeenkomsten. We streven ernaar om een diverse reeks onderwerpen aan bod te laten komen die relevant zijn voor vrouwelijke ondernemers, zoals leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, marketing, financiën, en meer. Op die manier kunnen we een inspirerende en waardevolle ervaring bieden die aansluit bij de behoeften van onze gemeenschap.

Zijn de bijeenkomsten alleen gericht op christelijke onderneemsters, of zijn alle vrouwen welkom?

ZIJN DE BIJEENKOMSTEN ALLEEN GERICHT OP CHRISTELIJKE ONDERNEEMSTERS, OF ZIJN ALLE VROUWEN WELKOM?

Onze Soulful Gatherings worden georganiseerd vanuit een christelijk perspectief. We streven naar een omgeving waar christelijke vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en ondersteunen in hun ondernemersreis. Het delen van verschillende perspectieven en ervaringen draagt bij aan een rijke en waardevolle ervaring voor alle deelnemers. Heb je geen christelijke achtergrond en zou je onze gatherings graag bijwonen? Neem dan even contact met ons op. 

Is er een mogelijkheid om als bedrijf of individu de Soulful Gatherings te sponsoren?

IS ER EEN MOGELIJKHEID OM ALS BEDRIJF OF INDIVIDU DE SOULFUL GATHERINGS TE SPONSOREN?

Zeker! Het is zeker mogelijk om de Soulful Gatherings te sponsoren door een bijdrage te leveren voor een spreker of workshop. We verwelkomen graag partners die willen bijdragen aan het succes van onze bijeenkomsten door het mogelijk te maken om inspirerende sprekers en waardevolle workshops aan te bieden aan onze deelnemers. Als je geïnteresseerd bent in sponsoring op deze manier, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en hoe we kunnen samenwerken om onze gemeenschap van vrouwelijke ondernemers te verrijken. We kijken ernaar uit om van je te horen en danken je voor je interesse in het ondersteunen van de Soulful Gatherings!


neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Bezoek onze Soulful Gathering om je te laten inspireren, verbinden en ondersteunen door gelijkgestemde vrouwen. Ontdek nieuwe inzichten, breid je netwerk uit en vind bemoediging voor zowel je zakelijke als persoonlijke groei. Samen kunnen we groeien en het verschil maken! 

Samenwerken of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. 

Contact

Ja, stuur mij meer inspiratie via de mail.

Ben jij een christelijke onderneemster en ben jij ook op zoek naar die verbinding? Wil je onderdeel zijn van een gemeenschap waar je echt begrepen wordt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 Ontdek de kracht van verbinding en inspiratie bij onze netwerk-
bijeenkomsten!

 Ontdek de kracht van verbinding en inspiratie bij onze netwerkbijeenkomsten!

We kijken er naar uit om je te inspireren met onze nieuwsbrief.

Liefs, Roos en Nicole

Bedankt voor je inschrijving!