Business mentoring om jou als ondernemer te inspireren en bemoedigen bij de groei van je onderneming. Heel praktisch en concreet werken we aan een strategie die jouw bedrijf helpt om te groeien. 

Heb je behoefte aan een korte periode met intensieve begeleiding, of wil je de mentoring sessies verspreiden over het jaar? Kies dan voor een strippenkaart.

Strippenkaart met 9 mentoring sessies van 1,5 uur

De mentoring sessies duren 1,5 uur en vinden plaats via een videobelgesprek. Interesse? Wil je een langere sessie inplannen of op locatie afspreken? Neem gerust contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Wat is inclusief?

Kies voor een strippenkaart en bepaal zelf wanneer jij je sessies in wilt plannen. Voorafgaand aan de mentoring sessie stuur ik je ter voorbereiding een aantal vragen. Tijdens de eerste mentoring sessie gaan we daar gelijk mee aan de slag. We beginnen met een online sessie waarin we een eerste stap zetten bij het aangaan van jouw zakelijke vraagstukken. Aan het einde van deze sessie neem jij een aantal actiepunten mee ter voorbereiding van onze tweede sessie. 


"Je bent zoekende naar je fundament en identiteit. Welke waarden en normen zijn voor jou belangrijk? Als business mentor daag ik je uit en denk met je mee."

* Het volledige bedrag, € 1147,50 excl. btw, wordt vooraf gefactureerd.

De strippenkaart is een jaar geldig en het volledige bedrag wordt vooraf gefactureerd. Interesse? Neem gerust contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Het resultaat: na dit traject floreren jij en je bedrijf weer volledig.

Een mentor kijkt vanuit andere ogen naar jouw onderneming, jouw processen en helpt jou om dat ook te doen.

samen op afstand  kijken naar je ondernemering

Een periode met intensieve begeleiding, of de mentoring sessies verspreiden over het jaar? Jij bepaald wat het beste past!

je kan de mentoringsessies optimaal inzetten

In dit pakket is het mogelijk om een combinatie te maken van live & online sessies.

combinatie van live & online sessies

Wat dit product zo geweldig maakt...

Strippenkaart

Halfjaar traject

Losse mentoring sessie

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...