Business mentoring om jou als ondernemer te inspireren en bemoedigen bij de groei van je onderneming. Heel praktisch en concreet werken we aan een strategie die jouw bedrijf helpt om te groeien. 

Tijdens een halfjaar traject werken we samen en zorgen we ervoor dat we van alle losse stukjes en ideeën een strategisch plan maken waar jij weer verder mee kan groeien.

Halfjaar traject business mentoring

De mentoring sessies duren 1,5 uur en vinden plaats via een videobelgesprek. Interesse? Neem gerust contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Wat is inclusief?

Je bent creatief, hebt een prachtig product of dienst, maar je verliest jezelf in het proces omdat je geen concreet plan hebt. Ik help je om overzicht te creëren. Maandelijks plannen we een mentoring sessie van 1,5 uur in. Samen zorgen we ervoor dat we van alle losse stukjes en ideeën een strategisch plan maken waar jij weer verder mee kan groeien.
"Er kunnen van die momenten zijn dat je een beeld voor ogen hebt, maar niet weet hoe je er moet komen. Een business mentor kan je op die momenten helpen."

* € 765 bij eenmalige betaling of € 132,50 bij maandelijkse facturatie.

Voorafgaand aan de mentoring sessie stuur ik je ter voorbereiding een aantal vragen. Tijdens de eerste mentoring sessie gaan we daar gelijk mee aan de slag.

Het resultaat: na dit traject floreren jij en je bedrijf weer volledig.

Je voelt dat je de behoefte hebt aan verheldering en weet niet waar je moet beginnen. Ik deel mijn expertise graag met je!

Als business mentor kan ik je mijn frisse blik bieden.

Groeien kost tijd. Een half jaar lang ondersteun ik jou bij de groei van je onderneming. 

een half jaar lang gericht aan je bedrijf werken

Ik ben jouw strategische en innovatieve sparringpartner die met je meedenkt over jouw vraagstukken.

Een sparringpartner die met je meedenkt

Wat dit product zo geweldig maakt...

Strippenkaart

Halfjaar traject

Losse mentoring sessie

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...