Branding fotografie

mijn aanbod

Met fotografie laat je als organisatie gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie. Daarmee maak je echt het verschil.

Bij een fotoshoot laat ik klanten graag veel vertellen, je merkt gelijk waar hun passie zit en daarop doorgaan zorgt voor de mooiste plaatjes.

Storytelling... welk verhaal wil jij vertellen met jouw onderneming?

Dat zie ik als een mooi compliment en dat is ook iets waar ik naar streef, foto’s die puur zijn en authenticiteit uitstralen. Met fotografie laat je als organisatie gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie. Daarmee maak je echt het verschil.

Mijn fotografie kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijk licht en mijn stijl kan ik omschrijven als natuurlijk, ontspannen, licht, vrolijk en huiselijk. Of je nu op zoek bent naar zakelijke portretten of content voor je socials, ik ben er om jou te helpen. Samen kunnen we mooie momenten creëren en deze voor altijd vastleggen.


“de foto’s geven onze essentie weer: alles klopt en staat in verbinding met elkaar.”


Regelmatig hoor ik als reactie na een portretshoot “je hebt mijn blik echt zo goed gevangen... ik herken mijzelf hierin helemaal...”

ga naar portfolio >

Ontdek mijn
aanbod

Wat ik voor jou kan betekenen

onderscheidend maakt.

persoonlijkheid.

Elke organisatie heeft zijn eigen 

Dat is wat je

reviews

Boudewijn Huijgens | Photo Bureau Huijgens

"Nicole heeft hele mooie portretfoto’s van mij gemaakt. Ik ben niet vaak blij met hoe ik op foto’s sta maar bij deze fotoserie zie ik dat ik mezelf ben. Dit komt door de ontspannen sfeer en de duidelijke aanwijzingen. Doordat we steeds vlot van setting veranderden was er veel te kiezen en heb ik echt heel afwisselende foto’s die ik voor zakelijke doeleinden goed kan gebruiken."

"Ik ben niet vaak blij met hoe ik op foto’s sta maar bij deze fotoserie zie ik dat ik mezelf ben."

Cees weerd | afscheid door Anne

Ik had nog nooit professionele foto’s van mijzelf laten maken. Daarom was ik stikzenuwachtig. Dankzij Nicole haar positiviteit en aanwijzingen was ik binnen een aantal minuten helemaal gerustgesteld. Nicole gaf duidelijk aan hoe ik kon gaan staan, zitten, kijken of doen. Ik kreeg er zowaar lol in en het eindresultaat is super!

"Dankzij Nicole haar positiviteit en aanwijzingen was ik binnen een aantal minuten helemaal gerustgesteld."

Anne Grootenboer | afscheid door Anne

Zowel voor Troostvaasje als voor mijn uitvaartonderneming Afscheid door Anne heb je fantastische brandingfoto’s gemaakt. Doordat ik mij heel erg op mijn gemak voel bij jou gaat het fotograferen als vanzelf, jij weet precies in beeld te vangen wat ik graag wil uitstralen! Ik bewonder jouw talent, jouw geduld en jouw tomeloze inzet. Ik ben je dankbaar voor elke fotoserie en ook voor het super snel aanleveren van de bewerkte beelden.

"Samenwerken met jou is voor mij enorm genieten!"

Een licentie voor zakelijke uitingen is inbegrepen. Dat wil zeggen dat je deze foto’s mag gebruiken voor publicaties, social media en websites. 

05. Licentie

Na ontvangst van jouw selectie bewerk ik de foto's in mijn stijl. Na 1-2 weken krijg je je foto's
digitaal aangeleverd.

04. Editing & oplevering

De dag van de fotoshoot is aangebroken! Samen maken we een mooie beeldbank waardoor jij weer nieuw beeldmateriaal hebt voor je website, social media etc. Na de shoot kies jij zelf welke foto's ik voor je ga bewerken. Het aantal is afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot. Je ontvangt een uitgebreide brochure ter voorbereiding van de shoot.

02. De voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten pakketten die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Boek deze dan via mijn shop of neem dan contact met mij op via het contactformulier. Interesse, maar liever eerst contact? Plan een online (video)belafspraak in.

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

Portfolio

ga naar stories >

Benieuwd naar de bijzondere verhalen die ik heb mogen vastleggen?

FAQ

Veelgestelde vragen branding fotografie

Wat is branding fotografie? 

Wat is branding fotografie? 

Foto’s voegen waarde toe aan het vertellen van jouw verhaal. Je beschikt over een prachtig product of aanbod waarmee je anderen kunt helpen. Met fotografie laat je als organisatie gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie. Uit eigen ervaring begrijp ik hoe essentieel het is om goede foto’s te hebben voor de branding en groei van je bedrijf. Foto’s brengen jouw verhaal tot leven, tonen jouw klanten wie je bent en laten hun voelen wat je voor hen kunt betekenen.

Wat is jouw verhaal? Tijdens een brandingshoot bundelen we onze kwaliteiten en creëren we een mooie beeldbank met foto’s die jij kunt gebruiken voor je website, sociale media en meer.

Met branding fotografie leggen we jouw verhaal als ondernemer vast. Het is een combinatie van portretten en lifestyle foto’s die we samen voor jouw onderneming maken. Met de beelden vertellen we het verhaal achter de onderneming en laten we jouw persoonlijkheid zien. Daarmee maak je echt het verschil.


Wat levert een branding shoot mij op en wat zijn de kosten? 

Wat levert een branding shoot mij op en wat zijn de kosten? 

Branding fotografie is iets voor jou als je op zoek bent naar een combinatie van mooie, persoonlijke foto’s van jou als ondernemer, van jouw werkplek en/of van jouw medewerkers aan het werk. Bij een fotoshoot laat ik klanten graag veel vertellen, je merkt gelijk waar hun passie zit en daarop doorgaan zorgt voor de mooiste plaatjes. Het is een investering in jou en jouw bedrijf. Het resultaat is een beeldbank met een reeks foto’s met sfeerbeelden van de werkomgeving, portretten en/of detailfoto’s.

Pakketten
Ik bied drie verschillende pakketten aan. Kijk op de pagina hierboven voor de inhoud en de investering voor de drie pakketten. De prijzen zijn (tenzij anders vermeld) excl. btw, huur van locatie(s) en kosten voor visagie/haarstyling.

Reiskosten
Bij pakket S zijn de reiskosten inbegrepen.

Bij pakket M en L is een reistijd tot 30 minuten inbegrepen. Tarieven voor lokale parkeerkosten & km vergoeding zijn niet inbegrepen in de prijs. Reiskosten worden berekend vanaf (2771 BA) Boskoop. De reiskosten bedragen € 0,35 per gereden kilometer.

Aanbetaling
Bij het boeken van de fotoshoot wordt het bedrag van de fotoshoot gelijk afgerekend. Na het voldoen van de betaling plannen we een datum voor jouw fotoshoot. Wanneer we een afspraak hebben gemaakt, dan hou ik dat tijdstip voor jou vrij en gaan we van start met de voorbereidingen van jouw fotoshoot.

Interesse, maar liever eerst even contact voordat je gelijk een fotoshoot boekt? Plan online een (video)belafspraak in!


Wat is jouw fotografie stijl?

Wat is jouw fotografie stijl?

Mijn fotografie kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijk licht en mijn stijl kan ik omschrijven als natuurlijk, ontspannen, licht, vrolijk en huiselijk. Regelmatig hoor ik als reactie na een portretshoot “je hebt mijn blik echt zo goed gevangen... ik herken mijzelf hierin helemaal...” en na een lifestyle shoot “de foto’s geven onze essentie weer: alles klopt en staat in verbinding met elkaar”. Dat zie ik als een mooi compliment en dat is ook iets waar ik naar streef, foto’s die puur zijn en authenticiteit uitstralen. Met fotografie laat je als organisatie gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie. Daarmee maak je echt het verschil.

Wat is jouw werkwijze?

Wat is jouw werkwijze?

Aanvraag shoot
Op de pagina hierboven ontdek je de soorten pakketten die ik aanbied. Interesse? Boek een fotoshoot via de shop of neem contact met mij op via het contactformulier! Interesse, maar liever eerst even contact? Plan online een (video)belafspraak in.

De voorbereiding
Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en nemen jouw wensen voor de fotoshoot met elkaar door. Ik vraag je om vooraf een moodboard te maken met sfeerbeelden die je aanspreken. Deze gebruiken we als inspiratie voor de fotoshoot. Je ontvangt een uitgebreide brochure ter voorbereiding van de shoot.

De dag van de shoot
De dag van de fotoshoot is aangebroken! Samen maken we een mooie beeldbank waardoor jij weer nieuw beeldmateriaal hebt voor je website, social media etc. Na de shoot kies jij zelf welke foto's ik voor je ga bewerken. Het aantal is afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Heb je het druk en wil je liever dat ik de selectie voor je maak, dat kan ook.

Editing & oplevering
Na ontvangst van jouw selectie bewerk ik de foto’s in mijn stijl. Na 1-2 weken krijg je je foto’s digitaal, via een online client galerij, aangeleverd.

Licentie
Een licentie voor zakelijke uitingen is inbegrepen. Dat wil zeggen dat je deze foto’s mag gebruiken voor publicaties, social media en websites.
Op welke locatie fotografeer je? 

Op welke locatie fotografeer je? 

De locatie van de fotoshoot heeft een groot aandeel in de sfeer van de foto’s. Voorafgaand aan de fotoshoot stemmen we samen af welke opties er zijn.

Bij pakket ‘Branding shoot | S’ vindt de fotoshoot plaats op een sfeervolle locatie. Deze locatie is in de prijs inbegrepen. De locaties kunnen per keer wisselen, op mijn website staat per datum aangegeven voor welke locatie gekozen is. Heb je zelf een leuke locatie in gedachten? Laat het mij weten voor een nieuw in te plannen dag!

Bij pakket ‘Branding shoot | M en Branding shoot | L’ staat de locatie nog niet vast. We kunnen samen afstemmen welke locatie geschikt is voor jouw branding foto’s. Heb je misschien een inspirerende werkomgeving die we als shoot locatie kunnen gebruiken? Samen stemmen we de mogelijkheden af.

Er zijn diverse inspirerende daglichtstudio’s die we kunnen huren voor de fotoshoot. De kosten zijn afhankelijk van de locatie. Hou bij een fotoshoot van 2 uur, voor de huur van een daglichtstudio minimaal 200-250 euro in gedachten.

Kan ik mij voorbereiden op de fotoshoot?

Kan ik mij voorbereiden op de fotoshoot?

Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we jouw wensen en hoe we de fotoshoot in kunnen vullen. Ik vraag je om een moodboard te maken met sfeerbeelden die jou aanspreken. De input uit de kennismaking neem ik mee in de voorbereiding.

Tip: bij een lifestyle fotoshoot zijn props een mooie aanvulling. Props zijn attributen die je gebruikt, ze kunnen een verhaal versterken die je wilt delen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie agenda, boeken, tijdschriften, bloemen, een mok, een laptop en een tablet. Of bij een kinderopvang aan speelgoed, verkleedkleding en een voorleesboek.

Is er ruimte voor kledingwissels?

Is er ruimte voor kledingwissels?

Er is absoluut ruimte voor een of meerdere kledingwissel(s). Ik vind het zelf altijd een meerwaarde als er meerdere kledingwissels zijn. We maken op die manier samen zoveel mogelijk unieke portret foto’s en (sfeer)beelden die jij kan gebruiken voor je onderneming.

Hoe langer de tijd van de shoot, hoe meer ruimte er is voor kledingwissels. Echter, bij een shoot van 1 uur is een kledingwissel zeker mogelijk. Wil je graag meerdere kledingwissels en wil je graag in alle rust fotograferen, kijk dan zeker even naar pakket M of L.

Ik hoor graag wat je wensen zijn!


Binnen hoeveel weken ontvang ik de foto’s en worden de foto’s nabewerkt?

Binnen hoeveel weken ontvang ik de foto’s en worden de foto’s nabewerkt?

Omdat ik het belangrijk vind dat jij de juiste foto's ontvangt, kan je zelf de foto’s selecteren. Na jouw selectie ga ik de foto's voor je bewerken in mijn stijl. Stuk voor stuk worden de foto’s nagelopen en bewerkt met mijn nabewerkingsstijl. Het bewerken van de foto’s zit in het pakket inbegrepen. Kan je niet kiezen tussen al de gave foto's die we samen gemaakt hebben? Er is ook de mogelijkheid om extra foto's bij te kopen.

Je ontvangt de digitale bestanden zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 1 a 2 weken na de fotoshoot.

Hoeveel foto’s ontvang ik na de fotoshoot en hoe lever je de foto’s aan?

Hoeveel foto’s ontvang ik na de fotoshoot en hoe lever je de foto’s aan?

Het aantal foto’s dat je ontvangt verschilt per pakket.

Branding shoot | S: 15 foto’s
Branding shoot | S 2.0: 40 foto’s
Branding shoot | M: 40 foto’s
Branding shoot | L : 55 foto’s
Branding shoot | L 2.0: 70 foto’s

Je ontvangt de foto’s zowel in hoge resolutie (voor drukwerk) als lage resolutie (voor social media & website).

Kan je niet kiezen tussen al de gave foto’s die we samen gemaakt hebben? Er is ook de mogelijkheid om extra foto’s bij te kopen. Je kan de foto’s bijbestellen in de online client galerij.

Per stuk: € 15
Pakket 5 stuks: € 70
Pakket 10 stuks: € 130
Pakket 20 stuks: € 200

De digitale bestanden worden aangeleverd in JPEG formaat in zowel hoge resolutie beelden (voor drukwerk) en lage resolutie beelden (voor social media & website).

Kan ik de foto’s rechten vrij gebruiken?

Kan ik de foto’s rechten vrij gebruiken?

Een licentie voor zakelijke uitingen is inbegrepen. Dat wil zeggen dat je deze foto’s mag gebruiken voor publicaties, social media en websites. Voorwaarde is dat de foto’s uitsluitend voor gebruik zijn in al de eigen media-uitingen van jou als opdrachtgever.

Een fotograaf blijft in principe altijd eigenaar van de foto’s. In de auteurswet is opgenomen dat de maker van een foto recht verkrijgt op naamsvermelding bij het maken van een foto.
Het kan soms zijn dat het niet mooi staat om de naam van de maker te noteren op de plaats waar de foto’s getoond worden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een foto op de homepage van jullie website of op de cover van een brochure. Bij het gebruik van mijn foto’s is het ook mogelijk om hiervoor in de plaats een vermelding te maken in de colofon (of op een andere passende plaats).

AVG
Zodra mensen herkenbaar in beeld komen, zijn het persoonsgegevens en dan geldt de privacywet. Dat betekent dat er een wettelijke grondslag nodig is om foto’s en filmpjes te mogen maken en te publiceren (bijvoorbeeld toestemming van de mensen die op de foto’s staan). Je bent als opdrachtgever bij gebruik van de foto’s zelf verantwoordelijk voor het naleven van de uitvoering van deze wet.


neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Interesse in een branding shoot, maar wil je eerst graag even contact? Neem conact op via onderstaande contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug!

Contact

Ja, stuur mij meer inspiratie via de mail.

Abonneer je nu op mijn blog en ontvang relevante tips via de e-mail. 

Wil je weten hoe je fotografie in kan
zetten voor jouw branding?

Ik kijk er naar uit om je te inspireren met mijn blogs. 

Liefs, Nicole

Bedankt voor je inschrijving!